HOE WERKT HET?

Bij het aanvragen van een afstemming vraag ik je om enkele gegevens en een foto. Ook mag je vragen insturen, die je graag beantwoord zou zien. En ik stuur een bijlage mee, waarin helder omschreven staat, wat je wel en niet kunt verwachten. Nadat je akkoord bent gegaan met de voorwaarden en de betaling gedaan is, ga ik voor jou aan de slag. Er is geen vast tijdstip van contact. Dit werkt heel mooi; ik kies voor mij het juiste moment om ongestoord en vanuit mijn hart op jou of je kind af te stemmen zodat ik daar mijn volledige mijn aandacht aan kan geven. Jij of je kind hoeft nergens rekening mee te houden of ervoor thuis te blijven.

Het gesprek start door energetisch verbinding te leggen met jou of je kind, doordat ik de energie oppik. Sommige kinderen of volwassenen zijn eerst wat terughoudend, anderen beginnen meteen te vertellen. Er ontstaat een mooi gesprek met iemands innerlijke ziel, in een diepere laag, op onderbewust niveau. Jij of je kind merkt hier niets van en wordt niet onnodig belast. Ook hoef je op deze manier niet naar de praktijk te komen; alles gebeurt op afstand. Het kan wel zo zijn, dat degene op wie ik afstem, zich naderhand lichter of beter gaat voelen.