Over Ellen Keemers

Mijn naam is Ellen Keemers en samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in het prachtige Twente. Naast mijn werk als Luisterkindwerker verzorg ik al jaren met veel plezier de administratie en personeelszaken bij ons eigen bedrijf in haarden en kachels. Mensen kennen mij als een enthousiaste vrouw, die veel voor een ander over heeft en zich goed in andere mensen kan verplaatsen.

Werken met energie

Door mijn eigen hooggevoeligheid, alsmede die van mijn jongste dochter, ben ik me de laatste jaren meer en meer gaan verdiepen in spiritualiteit en energiewerk. Dit begon met Reiki, waarin ik inmiddels de certificaten Reiki 1, de verdieping Reiki 2 en de 3a (aspirant master) heb behaald. Het werken met energie sprak me enorm aan. Al jarenlang merkte ik, dat ik altijd veel van mijn omgeving oppikte en veel vanuit mijn intuïtie aanvoelde van de mensen in mijn omgeving. Dat maakte, dat ik me goed kon verplaatsen in mensen; mijn buikgevoel sprak…. Toch was ik daar toen nog niet zo bewust mee bezig. Ik merkte de laatste jaren wel, dat het oppikken van dingen uit mijn omgeving mij ook vaak veel energie kostte. En dat ik dingen voelde die achteraf niet van mij, maar van die ander bleken te zijn. Maar ik leerde gaandeweg ook, hoe ik daar beter mee om kon gaan en mezelf daartegen kon beschermen. Ik heb inmiddels diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van healing en intuïtieve training:

  • Reiki 1
  • Reiki 2
  • Reiki 3a (aspirant master)
  • Acces Bars
  • Quantum Touch
  • Stap in Bewustzijn
  • Intuïtieve Ontwikkeling
  • Luisterkind Methode
Luisterkind methode

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met de Luisterkind-Methode, was voor onze jongste dochter. Zij had vaak last van onverklaarbare buikpijn en sliep slecht en onrustig. Na diverse andere dingen geprobeerd te hebben, lieten we een afstemming maken door Manon Rikmanspoel, Luisterkindwerker, die nu, enkele jaren later, mijn trainster werd. Manon is zelf opgeleid door Diana van Beaumont-Hendriks, de grondlegster van de Luisterkind Methode. * Manon schreef een prachtige afstemming die mij en mijn man diep raakte. Daarnaast leek er ook aardig wat te zijn gebeurd (“gekeerd” leerde ik later) en vond er een enorme verbetering plaats; onze dochter had nog nauwelijks buikpijn en sliep beter; er waren écht dingen opgelost! Geweldig om te ervaren!

OPLEIDING TOT LUISTERKINDWERKER

Het volgen van de Opleiding tot Luisterkindwerker bleef een wens. En toen Manon Rikmanspoel inmiddels zelf de trainingen mocht verzorgen bij mij in de buurt, heb ik de sprong gewaagd! Doodeng, maar wát een geweldige beslissing!! En wát een enorm mooie opleiding, die me heel erg veel gebracht heeft. En me ook het vertrouwen gaf meer naar buiten te mogen treden en mijn intuïtie en “buikgevoel” meer als kracht in te gaan zetten.

Vanaf nu luister ik dus graag met dat buikgevoel naar alles wat jou of jouw kind onbewust bezighoudt. In de hoop meer rust, balans, energie of meer duidelijkheid te verschaffen in een bepaalde situatie. Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!