luisterkind afstemming

Bij een Luisterkind afstemming maak ik, door middel van een naam en een foto, contact met het onderbewuste van een kind of een volwassene. Contact met het binnenste van de ziel, zogezegd, het diepe innerlijk weten. Ik kom dan in de energie van diegene en probeer op die manier met het kind of de volwassene in gesprek te gaan. Dit gebeurt op afstand, in de energie. Je hoeft er dus niet voor uit huis, of tijd in te plannen om naar een praktijk te komen. Het contact verloopt heel gemakkelijk per email en verder heb ik slechts een foto en wat gegevens nodig.

Bij de aanvraag kunnen er vragen worden meegestuurd, die ik kan meenemen in het gesprek. Bijvoorbeeld waarom een kindje slecht slaapt of vaak boos reageert.

Zo kan aan mij in de energie worden verteld, waar bepaald gedrag vandaan komt, wat diegene graag anders zou willen zien. En ook, wat iemand nodig heeft, welke handvatten gebruikt kunnen worden om een situatie op te lossen of te veranderen, of gewoon om meer rust en ruimte te brengen. Om weer meer in verbinding te komen met zichzelf.

Ik schrijf het hele gesprek volledig op, met tips en handvatten waar je mee verder kunt.

vraag jouw afstemming aan

Voor mij is het telkens weer verrassend wat er uit zo’n afstemming komt! Vaak lees ik achteraf nog eens wat me verteld mocht worden, doordat het niet mijn eigen energie was die sprak en zich liet opschrijven. Prachtig, een wondermooie methode; je innerlijk weten spreekt voor zichzelf!

Dus: Wil jij antwoorden en duidelijkheid voor jezelf of je kind? Wil je meer inzicht in het gedrag van jouw kind? Zit je kind niet lekker in zijn of haar vel? Of kun jij zelf wel wat inzicht gebruiken in jouw eigen leven, jouw eigen handelen? Dan zou een Luisterkind afstemming je kunnen helpen. Laat mij dan gerust even een paar laagjes dieper gaan voelen wat er kan spelen. Neem gerust contact met me op.

Voel je meteen dat dit je verder zou kunnen brengen? Vraag dan via onderstaande knop jouw afstemming aan.